Lexus logo
SCROLL FOR AT FORTSÆTTE

LEXUS SIKKERHED

OPLEV AKTIV SIKKERHED PÅ ENHVER REJSE

Menneskesynet er bemærkelsesværdigt. Men det har også sine begrænsninger og kan til tider blive narret af perspektiver. Lær, hvordan Lexus Safety System+ er designet til at understøtte dine sanser bag rattet. Intelligent hjælp til en mere sikker kørsel.

VENT VENLIGST - LOADER OPLEVELSE

Opfattelsen kan forvrænges
ved optiske tricks,

hvor parallelle linjer kan synes at bøje,

men på vejen

holder Lexus dig i din bane.

LANE DEPARTURE ALERT & LANE KEEP ASSIST

BLIV PÅ SPORET

Selv de mest fokuserede billister kan blive distraherede. Hvis du glider ud af din bane, sætter Lane Departure Alert ind for at holde dig på rette spor. Rattet vibrerer forsigtigt, og diskrete lyd- og lysmeddelelser anbefaler, at du retter op. Så kan du roligt slappe af, især på motorveje og længere køreture.

FIND UD AF MERE

KONTROLLERET RETNING

Et smartkamera registrerer hvide og gule banemærker. Hvis du kommer ud af kurs, bliver en audiovisuel alarm automatisk aktiveret. Og hvis du vælger det, vil Lane Keep Assist anvende et ekstra tryk af modstyring til at guide dig jævnt tilbage i kørebanen.

Med Lexus Safety System+ A går Lane Departure Alert et skridt videre med Lane Tracing Assist, der opdager grænser mellem asfalt og andre overflader som grus, snavs og kantsten, takket være fremskridt i dets genkendelsesfunktioner. Det betyder, at det nu kan give besked til føreren og justere styring, selv på veje, der ikke er markeret med linjer, der ansporer bilens vej fremad.

TILBAGE TIL OPLEVELSE

Om natten

kan kraftige fjernlys,

som de dansende pletter i denne illusion,

blænde andre bilister.

Lexus blænder automatisk op og ned.

AUTOMATIC HIGH BEAM & ADAPTIVE HIGH BEAM SYSTEM

INTELLIGENT
BELYSNING

Kørsel i mørke er en ren sanseoplevelse, selv om navigering i natten kan give udfordringer. Vores funktioner understøtter dit syn, og holder dig og dine passagerer sikre. Automatisk High Beam tænder og slukker automatisk, når det er nødvendigt. Adaptive High Beam System tager skridtet videre, og nedblænder intelligent forlygterne for biler der nærmer sig, mens omgivelserne forbliver fuldt oplyst.

FIND UD AF MERE

FORTROLIG OM NATTEN

Automatisk High Beam bruger smarte sensorer til at forudse, hvad der sker forude og til at se, hvad dine øjne ikke straks registrerer. Kameraer på forruden identificerer hurtigt begge forlygter på nærliggende biler og baglygter foran dig, og skifter instinktivt mellem langt og kort lys.

Adaptive High Beam lyser op ad vejen, uden at blænde modkørende biler. Derudover giver det to-trins adaptive fjernlyssystem optimalt lys ved hjælp af en række lysdioder (med separat til/fra-kontrol på hver række) og giver en mere præcis kontrol med lysstyrke og afstand.

TILBAGE TIL OPLEVELSE

Fuldstændig sigtbarhed er ikke altid mulig.

Dit synsfelt kan skifte

Uden at afsløre skjulte farer,

Så Lexus ser disse for dig.

BLIND SPOT MONITOR

KLARERE
SYN

Mennesker har ikke et fuldstændig perifert syn, så Blind Spot Monitor giver dig den støtte, du har brug for. Designet til at spore biler, der nærmer sig fra tilstødende kørebaner. Du bliver advaret, når en anden bilist nærmer sig. Bevar roen og skift trygt vognbane.

FIND UD AF MERE

IMØDESE ANDRE BILISTER

Blind Spot Monitor undersøger vejen for dig ved hjælp af intelligente sensorer, og scanner de områder, du ellers skulle anstrenge dig for at holde øje med. Det hjælper dig, når du skifter vognbane, og sikrer at biler i din blinde vinkel ikke overses.

Det er også nyttigt, når du parkerer. Et bakkamera hjælper dig med at manøvrere og synliggøre biler, der kommer bagved dig. Hvis det registrerer en mulig kollision, understøtter systemet dig ved at anvende bremserne. Så har du altid et klart og godt udsyn.

TILBAGE TIL OPLEVELSE

Vores syn er udviklet til at bedømme afstand

men kan stadig blive vildledt.

Begge vandrette linjer

er af ens længde.

Lexus understøtter din opfattelse af afstand

og tilpasser din hastighed intuitivt til trafikken foran.

ADAPTIVE CRUISE CONTROL & PRE-COLLISION SYSTEM

KØRETILLID

Menneskets dømmekraft styrkes, når den kombineres med smarte kørselssystemer. Adaptiv Cruise Control bestemmer afstanden mellem dig og bilerne foran og justerer din hastighed i overensstemmelse hermed, mens Pre-Collision System registrerer eventuelle biler og forhindringer foran. Systemet advarer dig, hvis en kollision er sandsynlig og bremser automatisk, hvis du ikke har reageret. Med mindre usikkerhed, kan du køre mere selvsikkert.

FIND UD AF MERE

SLAP AF PÅ LÆNGERE REJSER

Adaptive Cruise Control (ACC) og Pre Collision System bruger en radar til at aflæse vejen. Din hastighed styres omhyggeligt inden for et forudindstillet interval, der passer til de andre bilister på vejen. Hvis en kollision synes mulig, bliver du advaret, og når kontakten vurderes at være uundgåelig, bliver dine bremser automatisk anvendt.

I det nye Lexus Safety System+ A har vi forbedret ACC med Lane Tracing Assist (LTA)-teknologi for at aflæse retningen på bilerne foran, hvilket hjælper med at holde dig på rette spor. Længere køreture bliver mindre trættende, og behovet for at bremse pludseligt bliver markant mindre. Desuden fungerer Adaptive Cruise Control-systemet i harmoni med Road Sign Assist, så du hurtigt kan ændre din bils hastighed for at matche den registrerede hastighedsgrænse. Så kan du roligt slappe af på hver eneste rejse.

TILBAGE TIL OPLEVELSE

FREMTIDENS SIKKERHED

FØDT TIL AT VÆRE PIONER

Lexus LS har redefineret luksus og anerkendes for sin ydeevne, raffinerede kørsel og pålidelighed. Den nye 2018-model står i spidsen for en revolution, der handler om avanceret ny teknologi.

Vores helt nye og redesignede sedan kommer med et forbedret system: Lexus Safety System+ A. Dette innovative system omfatter verdens første Active Steering Assist med innovativ fodgængergenkendelse, der giver dig nye niveauer af intelligent hjælp under kørsel.

FREMTIDENS SIKKERHEDSTEKNOLOGI

DEN NYE LS

LEXUS SAFETY SYSTEM+ A

Avancerede aktive sikkerhedssystemer gør den nye LS mere opmærksom på sine omgivelser, og giver dig smartere support som chauffør. Sammen med Pre Collision System, med verdens første fodgængergenkendelse og Active Steering Assist, har vi opgraderet eksisterende systemer som Lane Departure Alert og vores to-trins Adaptive High-beam System.

Lexus Safety System+ A introducerer også Front Cross Traffic Alert, der hjælper med at forhindre kollisioner i kryds, og Road Sign Assist, der aflæser vejskiltene og videregiver oplysningerne til dig på LS’s store Head-Up Display i farver.

DEN NYE LS

LEXUS CODRIVE

Lexus CoDrive tilbyder et højt niveau af kørehjælp i den nye LS, der intelligent læser dine intentioner, mens du kører, for at give dig bedre styringskontrol. Det forbedrede system har fået tilføjet Lane Tracing Assist (LTA) til Dynamic Cruise Control, hvilket giver en problemfri understøttelse af motorvejskørsel.

Ved at overvåge den forankørende bils retning holder LTA dig på rette spor, selv når vejens markeringer ikke kan genkendes af de normale kamerasystemer. Resultatet? Intuitiv men diskret kørehjælp, med tillid som standard.

Brug under ingen omstændigheder Lexus Safety System i stedet for normal kørsel og læs venligst vejledningen, inden du bruger systemet. Føreren er altid ansvarlig for at køre sikkert.

OPLEV MERE AF DEN NYE LS

DIN LEXUS, DINE FUNKTIONER

SIKKERHED I LEXUS-SERIEN

LÆR MERE

PLEASE INCREASE THE SIZE OF YOUR BROWSER WINDOW