1. Juridisk
 2. Brugerbetingelser

CONNECTED SERVICES BRUGSBETINGELSER

FIND MY CAR

 • Gennem Lexus Link Appen eller My Lexus Portalen kan du tjekke den seneste lokation af din Lexus. Baseret på modellen af din Lexus, er lokationen fundet baseret på det seneste geolokationspunkt fundet fra din Lexus inden du slukkede for motoren.
 • Du kan visualisere, hvor din Lexus er parkeret, på et kort, sammen med adressen (hvis den findes) og tidspunktet, hvorpå bilen blev efterladt der. Du kan aktivere navigation for at guide dig til din bil (med rute, afstand og tid til din bil) gennem My Lexus eller andre applikationer (som f.eks. Apple Maps, Google Maps, etc.).
 • I tilfældet af at din Lexus er udstyret med en enhed, der tillader adgang til og brug af Internet Access Service, er lokationen af din Lexus sendt regelmæssigt, mens du kører, således at du kan dele din lokation med andre. Når du deler din lokation, har du mulighed for at vælge, hvilke kontakter du gerne vil dele lokationen med og hvor længe. Dine sociale medier kan evt. bruges ifm. aktivering af denne funktion.

 

SHARE TO CAR

 • Er din Lexus bil er udstyret med et connected in-car navigationssystem, kan du designe din rejse, som du ønsker på Lexus Link appen og derefter sende den til din bil. Du kan indstille en ønsket start- eller ankomsttid. Ruten beregnes med forbehold for forventet trafik. Du kan se ture, du har sendt, redigere dem og sende dem til din bil. Du kan tilføje evt. seværdigheder eller andre stop på vejen. Derudover kan du finde yderligere informationer om bilen, forbindelsen og brug af in-car navigationssystemet findes i din Lexus brugermanual eller My Lexus portalen.

 

CAR TO DOOR

 • Er din Lexus bil udstyret med et connected in-car navigationssystem, vil Lexus Link appen hjælpe dig på vej til den destination, du har indstillet, selv når du har forladt bilen. Denne service baseres på forskellen på den indtastede slutdestination, og der hvor du har parkeret. Det vil sige, at hvis du ikke kunne parkere din bil i nærheden af din slutdestination, kan du fortsat få rutevejledning fra Lexus Link appen til at nå frem. Du kan også fortsætte den rutevejledning i andre apps. Yderligere information om forbindelsen og brug af in-car navigationssystemet findes i din Lexus brugermanual eller My Lexus portalen.

 

KØRSELSDATA

 • I Lexus Link appen (eller på My Lexus-portalen) kan du se data for din kørestil/kørselsadfærd på baggrund af data om geografisk placering, gyro- og G-sensorer samt antal kørte kilometer og forbrug. Disse data stilles til rådighed for hver tur. Du kan markere hver enkelt tur som enten “Privat” eller “Erhverv” og generere en rapport, hvor du kan se begivenheder som f.eks. hårde opbremsninger og kraftige accelerationer med angivelse af tidspunkt og position.

 

SERVICEPÅMINDELSER

 • Baseret på din Lexus' kilometerantal vil vi informere dig om fremtidige vedligeholdelse eller service aftaler. Vores påmindelser er planlagt i det land, hvor dit abonnement til Connected Services er oprettet, og tilgængeligheden for services kan variere lidt fra land til land. Når du modtager en påmindelse, får du mulighed for at lave en aftale med din forhandler. Vi anbefaler dig at identificere din forhandler på din My Lexus konto. Hvis du misser den første påmindelse, kan det være vi sender dig en opfølgende påmindelse.
 • Du har ansvar for at sikre, at din Lexus bil bliver vedligeholdt og serviceret jævnligt. Vores påmindelsesservice fratager dig ikke det ansvar.

 

BATTERIBESKYTTELSE

 • Afhængigt af den tilsluttede enhed, som din Lexus er udstyret med, viser Lexus Link-appen opladningsniveauet for dit 12-volt batteri.
  Hvis opladningsniveauet falder til et niveau, der kan medføre en risiko for, at din Lexus ikke kan starte, vil der blive vist en advarsel i Lexus Link-appen.

 

ULYKKESASSISTENT

 • Afhængig af den tilsluttede enhed vil denne service virke ved hjælp af sensorer i bilen der er tilsluttet til din enhed. De vil overvåge slag til din Lexus, og hvis disse slag overgår en bestemt hårdhedsgrad, bliver Lexus gjort opmærksom på dette. Sådanne ulykkes-relateret informationer kan i nogle tilfælde deles med din lokale Lexus Roadside Assistance (RSA) udbyder, som kontakter dig for at tilbyde hjælp alt afhængig af deres lokale politikker. RSA kontakter dig med de informationer, du har tilføjet til din My Lexus konto. Dine nødhjælpskontakter (også oplyst i din My Lexus konto) vil måske også kontaktes af RSA, afhængig af deres lokale politik. Du og dine kontakter vil have mulighed for at takke ja eller nej til hjælp fra RSA.
 • Lexus kan ikke tage ansvar for kvaliteten eller tilgængeligheden af den hjælp, du bliver tilbudt i en nødssituation. Hverken RSA eller TME kan holdes til ansvar for mangler, fejl eller forsinkelse i kontakt til beredskabet.
 • Bemærk venligst at hvis du aktiverer "privacy mode" gennem Lexus Link appen eller din My Lexus konto, stopper du GPS-tjenester, og vi vil derfor ikke kunne finde din bil i tilfælde af en ulykke ,og denne service vil derfor ikke være tilgængelig (se mere i vores Connected Services Brugerbetingelser og Privatlivspolitik).
 • Under visse omstændigheder aktiveres den obligatoriske nødopkaldsfunktion: Bemærk at din Lexus automatisk underretter redningstjenester i det land, hvor din Lexus befinder sig, hvis der opstår en kollision, som udløser en airbag. Dette er reguleret i henhold til EU-forordning om “eCall” (Europa-Parlamentets og Rådets Forordning (EU) 2015/758 af 29. april 2015) eller dens lokale modstykke uden for EU, hvor det er relevant.

 

ADVARSELSLAMPER

 • Afhængigt af den opkoblede enhed, som din Lexus er udstyret med, kan Lexus Link-appen gøre dig opmærksom på bestemte advarsler, der bliver vist i din Toyota. Disse advarsler gengiver, men erstatter ikke de advarselslamper, der bliver vist i din Lexus' instrumentpanel/kombiinstrument. Du har som fører til enhver tid ansvar for at reagere på advarselslamperne i din Lexus..
 • Disse advarsler kommunikeres til Lexus-netværket, så det kan støtte og hjælpe dig, hvis en reparation er nødvendig. Med det samtykke, der gives til Lexus og Lexus Link-appen, får du mulighed for at beslutte, om du gerne vil kontaktes eller ej. Bemærk, at Lexus og Lexus-netværket ikke udsteder nogen garantier for at kontakte dig proaktivt, når der tændes en advarselslampe, da denne tjeneste i høj grad afhænger. Advarsler sendes kun til Lexus-netværket hvis kunden i Lexus Link har givet tilladelse til det. Samtykke til ”påmindelser” der giver forhandleren lov til proaktivt at kontakte kunden, skal kunden give særskilt til forhandleren. Det kan pt ikke gøres via Lexus Link.

 

BRÆNDSTOFSNIVEAU

 • Alt afhængig af hvilken connected car enhed din Lexus er udstyret med, vil Lexus Link Appen vise brændstofsmængden i din tank.
  Resterende brændstofsniveau vises som en procentdel af hele kapaciteten.
  Det viste brændstosniveau er baseret på det, der seneste er læst, inden du slukkede for motoren. Derfor kan der være forskel på det, du ser i appen, og det er der står på instrumentbrættet. Marginale forskelle kan også ske på baggrund af miljøforskelle, som f.eks. temperature. Du bør altid holde øje med det der står på instrumentbrættet, og Lexus har ikke ansvar for fejl eller mangler i tallene vist i Lexus Link Appen.

 

HYBRID DRIVER COACHING

 • Hybrid Driving Coach viser dig din hybridkørselsmønstre i Lexus Link Appen, baseret på nøgle hybridindikatorer (EV tid og hybrid driver score).
 • Dine data vises pr. køretur. Hver tur tegnes med fokus på din EV kørsel samt kørselsadfærd som f.eks. acceleration, opbremsning og konstant hastighed, som er med til at danne grundlag for coaching, der hjælper dig med at få mest ud af din hybridbil og mindske brændstofforbrug. Du kan også se dine samlede data og se udviklingen i din hybridkørsel og tid.

 

REMOTEFUNKTIONER

 • Alt afhængig af hvilket connected car system din bil er udstyret med, vil Lexus Link Appen kunne vise batteristatus og det resterende rækkevidde af din elbil eller plug-in hybrid.
  Rækkevidden der indikeres i appen, kan være lidt anderledes, end det der står i bilen. Det er vigtigt altid at referere til det der står på instrumentbrættet i din Lexus, og Lexus tager ikke ansvar i tilfælde af manglende eller ukorrekte informationer i Lexus Link appen. Du vil også kunne booke en opladning til din bil på afstand.
 • Derudover vil du kunne varme bilen op eller køle din plug-in hybrid eller elbil ned på afstand. Du kan også starte afisning både på for- og bagrude. Det er også muligt at indstille dette på timer.

 

LEXUS CHARGING NETWORK

 • Lexus Charging Network giver dig adgang til en af de største paneuropæiske ladenetværk. Du kan søge efter ladestandere og se detaljer som tilgængelighed, ladehastighed og stiktyper.
 • Når du abonnerer, kan du se priser for opladning, låse ladestandere op med din app eller RFID kort og starte opladning. Du får en månedlig faktura ved udgangen af måneden.
 • Det kan ske, at vi bruger eksterne partnere for at tilbyde dig denne service, og nogle data som f.eks. stelnummer (VIN), bruger ID, kontrakt ID, og startdato, vil bliver videregivet til vores partnere. Lexus Charging Network udbydes i samarbejde med vores tekniske partnere og er derfor pålagt andre brugsbetingelser og privatlivspolitikker som findes her (Opens in new window).