1. Lexus Danmark
LEXUS KØBENHAVN

BESØG OS

Du er altid velkommen i Lexus Brand Store i København, hvor du kan opleve og prøvekøre vores biler. Befinder du dig ikke i nærheden, kan vi arrangere et digitalt besøg via videoopkald.

VELKOMMEN INDENFOR

I vores Brand Store kan du opleve vores biler og høre mere om kvalitet i særklasse.

Hos Lexus sætter vi kunden i centrum i alt, hvad vi gør. Vi arbejder ud fra det japanske princip om gæstfrihed, Omotenashi, hvilket betyder, at vi altid sørger for at møde kundens specifikke ønsker og behandler enhver som en højt værdsat gæst i hjemmet,” fortæller Head of Lexus Denmark, John B. Hansen.

Denne unikke kundeorienterede tilgang har været medvirkende til, at Lexus har opbygget et brancheledende ry for den højeste kundetilfredshed verden over og vundet flere anerkendte, internationale priser som følge deraf.

Mød vores team

Her kan du møde vores dedikerede team hos Lexus.

Velkommen til Lexus

 • ÅBNINGSTIDER

  Vi glæder os til at byde dig velkommen i Lexus Brand Store. Du finder os på Dynamovej 10, 2860 Søborg

  Vi har åbent i følgende tidsrum
  Mandag-fredag: 09.00 - 17.00
  Lørdag og helligdage: Lukket*
  Søndag: 11.00 - 16.00* 

  *Klik her for mere information 


 • DIGITALT BESØG

  Hvis du ikke befinder dig i nærheden af vores brand store, kan vi arrangere et digitalt besøg via videoopkald. Her vil én af vores medarbejdere vise rundt i Brand Store, præsentere de enkelte modeller og naturligvis besvare de spørgsmål, du måtte have.


 • HOLD DIG OPDATERET

  Fordyb dig i alt fra Takumihåndværk til konceptbiler fyldt med banebrydende teknologi her på vores hjemmeside. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få det seneste nye fra Lexus direkte i din indbakke.

 • Prøvetur

  Er du nysgerrig på køreoplevelsen af en bestemt model? Besøg Lexus Brand Store og prøvekør din fortrukne Lexus. 

 • Afhentning

  Når din Lexus er klar til afhentnig, vil du modtage en invitation til at komme forbi vores Brand Store og hente den. Det bliver altid gjort via en personlig aftale, så du ved, hvornår du skal komme.

 • Reparation

  Er det tid til en service af din Lexus? Eller er der noget, der skal repareres? Book en tid til service eller reparation hos Lexus her.

VI STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE

Når du ankommer til vores Brand Store i København, vil du blive mødt af Mikkel, William, Anja eller Anton, der står klar til at svare på dine spørgsmål og byde dig velkommen ind i Lexus’ verden. På værkstedet har vi en uddannet og autoriseret tekniker, Piitaq, som vil tage sig godt af service og reparation af din Lexus.


 • Piitaq

  Technical Specialist

 • Anton

  Brand Assistant

Du er også altid velkommen til at ringe til os på +45 44 45 41 41 eller sende os en e-mail på copenhagen@lexus.dk.

Du kan også udfylde kontaktformularen nedenfor og så vender vi tilbage til dig.