1. Biler
  2. LM
  3. Overblik

LM Luxury Black

SUV

Lexus LM
Starter fra
kr. 2.654.500
4X4
350h
Lexus LM
Sonic White (085)

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/dk/da

HØJDEPUNKTER

IØJNEFALDENDE FRONT

Skarpe triple-LED-forlygter og en iøjnefaldende signaturgrill pryder fronten på LM. De sorte lister på siden fremhæver vinduerne, rummeligheden og de flydende linjer. Bagpå understreges bilens futuristiske udseende af den ene LED-lys-linje og det nye LEXUS-emblem. Fire eksteriørfarver - Sonic White, Sonic Titanium, Graphite Black og Sonic Agate - komplimenterer elegant bilens design. I kabinens bagerste del, kan der tilføjes glastag i begge sider, som øger følelsen af rummelighed yderligere.

4-SÆDERS TIL CHAUFFØRKØRSEL

Vores 4-sæders LM føles komfortabel som en stue og samtidig praktisk som et mobilt kontor. En fornemmelse som i en unik, rummelig lounge. De håndsyede lædersæder har armlæn med touch-kontrolpaneler og nakkestøtter med præget mønster. Bagsæderne med smart-refresh-teknologi har læselamper og borde, der kan klappes væk. Der er ventilerede/opvarmede sæder på forreste og anden sæderække, og solskærme på døre og vinduer øger din komfort og dit privatliv. Chaufføreren kan bruge kontrolpanelet over forruden til at betjene skydedørene og bagklappen, hvilket giver en elegant velkomst, når gæsterne nærmer sig.

4. GENERATION SELVOPLADENDE HYBRID

Vores selvopladende hybrid, Lexus LM 350h, leverer komfort og tryghed ved enhver køretur. Den balancerer med lethed kraften fra en 2,5-liters benzinmotor og elmotor(er), der yder 250 DIN hk eller 184 kW. Resultatet er en acceleration fra 0-100 km/t på blot 8,7 sekunder, en fremragende effektivitet med en CO2-udledning på 161-167 g/km* samt et brændstofforbrug på 7,0-7,4 l/100 km*. Du kan samtidig glæde dig over en exceptionel rækkevidde, da systemet genoplades, mens du kører, holder stille eller bremser.

OPLEV LM I 360°

Fuld skærm Luk