1. Oplev Lexus
  2. Lexus ATP Tour Partnership
PARTNERSKAB

LEXUS X ATP TOUR

I 2023 har Lexus underskrevet en flerårig kontrakt med Association Tennis Professionals (ATP), og indgår derfor i et partnerskab, hvor Lexus bliver officiel bil- og premiumpartner for ATP Tour.

LEXUS X ATP

LEXUS ATP HEAD2HEAD: SKATTEJAGTEN

Dyk ned i serien og følg med i, hvordan udfordringerne i HEAD2HEAD: Skattejagten tages til et helt nyt niveau. Se alle de vigtige øjeblikke i afsnittene, der udkommer på YouTube. De første tre afsnit kan ses her.

2023 EUROPÆISKE TURNERINGER

Siden annonceringen af partnerskabet har Lexus været sponsor på en række spændende ATP-turneringer, herunder ATP 500 Cinch Championships og ATP 250 Rothesay International i Storbritannien, ATP 500 Hamburg European Open i Tyskland, ATP 250 Generali Open i Østrig, ATP 250 Astana Open i Kasakhstan og flere. Dette har ikke blot givet Lexus en stærk tilstedeværelse til turneringerne, men ligeledes i medierne og online.

Sæsonafslutningen fandt sted ved Nitto ATP Finals i Torino i november 2023, hvor Lexus stillede 45 modeller til rådighed. Herunder den 100 % elektriske Lexus RZ 450e og UX 300e samt vores plug-in og selvopladende hybridmodeller.

2024 KALENDER OVER ATP-TUNERINGER SPONSORERET AF LEXUS

LEXUS X ATP TOUR

GAME. SET. ELECTRIFY.

Tennis & Lexus - et match, der stod skrevet i stjernerne. Alle forberedelserne, anstrengelserne og øjeblikkene vil få ethvert hjerte til at hamre.