1. Oplev Lexus
  2. Lexus ATP Tour Partnership
PARTNERSKAB

LEXUS X ATP TOUR

I 2023 har Lexus underskrevet en flerårig kontrakt med Association Tennis Professionals (ATP), og indgår derfor i et partnerskab, hvor Lexus bliver officiel bil- og premiumpartner for ATP Tour.

ET PERFEKT MATCH:

LEXUS X ATP TOUR


 

Lexus og ATP deler en fælles tilgang til innovation, performance og stræber begge efter intet mindre end perfektion. Begge gør ligeledes en ekstraordinær indsats for at skabe uforglemmelige oplevelser, hvor fans og Lexus-ejere altid er i centrum.

SE SERIEN “Lexus ATP Head2Head”

LEXUS ATP HEAD2HEAD: THE HUNT

SE SPILLERNE UDENFOR BANEN

Lexus har desuden modtaget titlen som partner af “ATP Head2Head”-sektionen, hvor tennisfans samles for at se de mest fremtrædende turneringer. I den forbindelse er serien ”The Hunt” skabt, hvor du kan se spillerne konkurrere udenfor banen.

Andet afsnit er landet og tredje afsnit er lige på trapperne.

2023 EUROPÆISKE TURNERINGER

Siden annonceringen af partnerskabet har Lexus været sponsor på en række spændende ATP-turneringer, herunder ATP 500 Cinch Championships og ATP 250 Rothesay International i Storbritannien, ATP 500 Hamburg European Open i Tyskland, ATP 250 Generali Open i Østrig, ATP 250 Astana Open i Kasakhstan og flere. Dette har ikke blot givet Lexus en stærk tilstedeværelse til turneringerne, men ligeledes i medierne og online.

Sæsonafslutningen lover til at være lige så spændende, da Lexus står som stolt sponsor for ATP 1000 Paris Rolex Masters fra den 30. oktober til den 5. november. Og som kronen på værket for sæson 2023 afholdes Nitto ATP Finals i Torino fra den 12. til den 19. november.

Til Nitto ATP Finals stiller Lexus 45 modeller til rådighed. Herunder den nye 100 % elektriske Lexus RZ 450e og UX 300e samt vores plug-in og selvopladende hybridmodeller.

LEXUS X ATP TOUR

GAME. SET. ELECTRIFY.

Tennis & Lexus - et match, der stod skrevet i stjernerne. Alle forberedelserne, anstrengelserne og øjeblikkene vil få ethvert hjerte til at hamre.