1. Biler
  2. RX
  3. Overblik

RX F SPORT+

SUV

RX - F SPORT+ - SUV
Starter fra
kr. 1.613.000
500h
RX - F SPORT+ - SUV
Sonic Grey (1L1)

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/dk/da

Nøglespecifikationer

TREDJE GENERATION AF LEXUS SAFETY SYSTEM +

Den helt nye RX er udstyret med avancerede aktive sikkerheds- og førerassistentsystemer, der er en del af 3. generation af Lexus Safety System + med opgraderede samt yderligere funktioner, der giver et højere sikkerhedsniveau. Opgraderingen omfatter Proactive Driving Assist med styreassistent og en ny førerovervågning, der kontrollerer, om føreren udviser tegn på træthed eller manglende opmærksomhed. Endvidere anvender Proactive Driving Assist frontkameraet til at vurdere vinklen på en kurve og tilpasser styretøjet, når du kører ind i et sving.

ELEGANT KARROSSERIDESIGN / SIGNATURKØLERGRILL OG TREDOBBELTE LED-LYGTER

Vores designere gik all-in på elektrificering og tog udfordringen på sig med at inkorporere den nye karrosseridesign-identitet i den nyeste RX. Det har medvirket til en bedre integration af signaturkølergrillen, der udstråler styrke og et lavt tyngdepunkt. Mere kompakte og elegante forlygter, luftindtag og en bredere sporvidde (15 mm) fremhæver det stabile og selvsikre look yderligere. Flotte LED-forlygter med tre LED-lysenheder i et mere elegant og skarpt design med en mere vandret placering og det adaptive fjernlys BladeScan®, giver et imponerende lys.

DIRECT4-/E-FOUR - OPTIMAL KONTROL

Den genererede effekt i RX 500h styres af DIRECT4, der er Lexus’ egen drivkraftteknologi. Dette nye system holder konstant balance mellem ydelse og drejningsmoment for for- og bagakslerne i enhver kørselssituation og gør det mere præcist, end et tilsvarende mekanisk system ville kunne gøre. DIRECT4 skaber en bedre forbindelse mellem vejen og rattet samt en fremragende køredynamik ved høje hastigheder. Det elektriske E-FOUR-firehjulstræk, der fås til den nye RX 450h+, er blevet opgraderet, så den bageste 40-kW-elmotor altid er driftsklar, hvilket giver et højere drejningsmoment og bedre vejgreb.

Oplev RX i 360°

Fuld skærm Luk